Kadaver'n 2014

TILBAKE TIL LISTE

25 Oct 2014

Kadaver’n er det mest tradisjonsrike idrettsarrangementet ved NMBU (tidligere NLH og UMB). Det er et langdistanseorienteringsløp som første gang ble arrangert i 1958 og siden er blitt arrangert årlig uten opphold. Løpet er ca 3 mil langt og går i Follos skoger, ofte på kart i litt mindre målestokk (1:30 000-1:50 000). Løperne blir kjørt til et ukjent startsted i buss og må derfra finne veien tilbake til mål ved GG-hallen. Første kadaverløp hadde ingen poster bortsett fra en matstasjon underveis, men senere har det blitt vanlig at man må finne noen poster underveis. Disse er vanligvis plassert nokså enkelt, men unntak har forekommet ... Vinnertid ligger på ca 3 timer, men superkadaveret gjerne er ute i 7 eller 8... Underveis må du stanse minst 4 minutter på hver av de to matstasjonene.

Det vil være mulig å melde seg opp til enten til langdistansen eller til en kortere versjon på ca 10 km. Du kan enten konkurrere om seieren og vinne historiske premier! Eller så kan du delta kun for å gjennomføre og få din egen kadaver’n-medalje. Man kan gå sammen i grupper, og dersom du kan mye orientering vil det være mulig å løpe med noen som kan. Det vil også være en konkurranse om å stille beste kollektiv, beste lag/forening og mye mer.

Det vil være aktiviteter rundt GG-hallen for barn, som natursti, leker og lignende. Her kan barna komme og lære seg litt orientering! Dette vil være fra kl 10.00.

Påmelding sendes på mail til: davidgottfrid@gmail.com, innen 23. Oktober

Tid: lørdag 25. oktober
Sted: oppmøte ved GG-hallen for deltagerne kl. 07.30. Bussen vil gå kl. 08.00
Pris: deltakeravgift for langdistanseløpet er 150 kr.

       

Du kan også løpe et 10 kilometers løp. Deltageravgiften for dette er 50 kroner.

Link til arrangement på UKA i Ås sine nettsider

http://www.ukaiaas.no/index.php/kadaverlopet